Στο ημερολόγιο του tzaba.gr μαζεύουμε για εσάς καθημερινά όλες τις δωρεάν εκδηλώσεις της πόλης.
Γνωρίζεις κάτι που είναι tzaba; Γίνε μέλος και ανεβάσε εύκολα την δική σου tzaba εκδήλωση!

Θέατρο
Μουσική
Διαλέξεις
Χορός
Εκθέσεις
Σινεμά
Νύχτα
Βιβλίο
Παιδί
Άλλο

Σημείωση: '"FAQS: FOOD LAB" ΣΤΗ ΓΗ '

Άλλο
Ημερομηνία: Κυριακή, Οκτώβριος 13, 2013 At 10:30
Επανάληψη σημείωσης: Επάνάληψη κάθε 7 Ημέρες

• Τί είναι το FoodLab?

Το Food Lab είναι μια πρωινή κυριακάτικη συνάντηση για όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για το φαγητό και θέλουν να μοιραστούν με άλλους την αγάπη τους για το μαγείρεμα: από τον φοιτητή που μένει για πρώτη φορά μόνος του και αναρωτιέται πώς να νοστιμίσει τη καθημερινότητά του μέχρι τον βραβευμένο σεφ και ενδιάμεσα εμάς που όλο και κάτι μαγειρεύουμε καθημερινά.

• Είναι δηλαδή μαθήματα μαγειρικής?

Είναι μία συνάντηση βιωματικής γνωριμίας με όλα τα εποχικά προϊόντα της χώρας μας από το σταμναγκάθι μέχρι τα σαλιγκάρια , από τη σταφίδα μέχρι τη φάβα Σαντορίνης.

Είναι ένα ευχάριστο δίωρο το πρωί της Κυριακής 10.30 - 12.30, για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας , φύλου ή δεξιότητας στη μαγειρική.

• Ποιός μαγειρεύει?

Όλοι μαζί με τα πιο απλά, εποχικά υλικά, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά, θρεπτικά και πάνω απ’ όλα νόστιμα! Μαζεύουμε το ίδιο πρωί τα λαχανικά μας από το λαχανόκηπό μας , μαθαίνουμε γι’ αυτά από τον μπαξεβάνο μας και τα μαγειρεύουμε μαζί στην υπαίθρια κουζίνα μας με δύο φουφούδες και δύο κατσαρόλες. Μαθαίνουμε από τους πιο πεπειραμένους , προτείνουμε τις δικές μας ιδέες και συνταγές και , στο τέλος κάθε συνάντησης, δοκιμάζουμε ότι μαγειρέψαμε και ετοιμάζουμε μαζί το φαγητό της Συλλογικής Κουζίνας.

• Χρειάζεται να πληρώσω κάτι ?

Τίποτα απολύτως. Φέρε την ποδιά σου, αν θες και ένα αγαπημένο σου υλικό, μια συνταγή. (Μόνο τη λάντζα μοιραζόμαστε…).

• Πού γίνεται το FoodLab?

Στη συλλογική κουζίνα του Κέντρου της Γης, δίπλα στο Πάρκο Τρίτση. Είσοδος από τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, πίσω από το Εμπορικό Κέντρο.

• Χρειάζεται να δηλώσω συμμετοχή?

Ναι! Δεν χρειάζεται να έρχεσαι κάθε φορά αλλά χρειάζεται να δηλώσεις συμμετοχή για εκείνες τις φορές που θες. Γι αυτό, στείλε ένα mail στο simetexo@organizationearth.org ή τηλεφώνησε στο 2102325380 για να εξασφαλίσεις μία θέση.

Οργάνωση Γη - Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρία > Ίλιον - Πετρούπολη

Διεύθυνση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 67 Τηλέφωνο: 2102325380

Kυριακή: 10:30 με 12:30

Από 13 Οκτωβρίου 2013Powered by SICOA